Ventilationsfläkt

Förbättra luftkvaliteten med våra ventilationsfläktar

Här hittar du ett stort sortiment av ventilationsfläktar som passar både till kontor som hus. Våra olika modeller har alla funktioner och finesser som skiljer dem åt, men har två saker gemensamt: Hög kvalitet och ett lägre pris. Hitta din fläkt hos oss.

Som du ser nedan finns det allt från kanalfläktar till badrumsfläktar att välja mellan och dessutom konsoler för montage samt olika varvtalsstyrningar. Oavsett vilken du väljer kan du förvänta dig följande av våra ventilationsfläktar:

  • En perfekt komplettering till självdrag eller mekanisk frånluft i både kontor och hem.
  • Väldigt låg energiförbrukning speciellt våra EC-fläktar – lönsamt för dig och miljön.
  • Hög prestanda. Klarar av att transportera luft för både mindre och större rum (se specifikation för vare modell.)
  • Lång livslängd.
  • Kan levereras med ett komplett program av tillbehör såsom cirkulära kanalvärmare, flexibla och fasta ljuddämpare, filter, montagekonsoler, back- och injusteringsspjäll.
  • Vi har olika fläktar för olika ändamål tex. kanalfläkt, takfläkt, väggfläkt, rökgasfläkt och badrumsfläkt

Missa inte våra tillbehör där vi erbjuder allt för styrning av ventilationsfläktarna med tyristor, transformator och 0-10V styrning för lågenergifläktar (EC-fläktar). Gör det enkelt och beställ våra ventilationsfläktar och vi lovar även snabba leveranse från eget lager.

Tysta kanalfläktar av hög kvalitet

	Lång livslängd, hög kvalitet och låg ljudnivå har varit riktmärkena när vi har valt ut kanalfläktarna i vårt sortiment. Vi har lång erfarenhet av ventilationssystem och är stolta över att kunna erbjuda de bästa kanalfläktarna på marknaden till ett riktigt bra pris. Våra kanalfläktar kommer från tillverkare som Salda och Östberg och är anpassade för många olika ändamål inom ventilation. För att ni ska få ett så tyst ventilationssystem rekommenderar vi alltid ventilationsljuddämpare så nära ljudkällan som möjligt.
	
	Kanalfläktar med hög kapacitet från Salda

	Kanalfläktarna från Salda har motorer från Soler & Palau med hög kapacitet. Kanalfläktarna klarar av högt tryck och långa kanaler med bibehållen låg ljudnivå. Behöver ni en isolerad kanalfläkt rekommenderar vi IRE kanalfläkt från Salda. IRE är en isolerad kanalfläkt av hög kvalitet och finns med vanlig motor eller med EC-motor (lågenergimotor). Fläkten kan varvtalsregleras, den har en hög effektivitet och är det perfekta alternativet för er som söker en mycket driftsäker kanalfläkt.

	LPKB kanalfläkt från Östberg – perfekt vid låga bygghöjder

	LPKB 100, 125 och 160 är en liten och kompakt kanalfläkt från Östberg som passar perfekt vid låga bygghöjder. Kanalfläktarna har underhållsfria kullager, godkänt motorskydd, hög effektivitet och låg ljudnivå. Den speciella Swing-out designen gör den dessutom väldigt lätt att göra ren. 
Kanalfläkt
Spara upp till 50% av energin med en kanalfläkt EC

	Kanalfläkt EC är enkel att varvtalsreglera 0-100% med det inbyggda hastighetsreglaget och detta sker utan extra ljudalstring. Vill man ha extern reglering finns det olika alternativ på bra regulatorer som man kan komplettera med. EC-fläktar (lågenergifläktar) sänker avsevärt driftkostnaden som i många fall kan halveras.
Kanalfläkt EC lågenergi
Badrumsfläkt – för ett friskare och fräschare badrum

	Badrumsfläktar ger friskare luft och fräschare atmosfär i badrummet. Vi kan erbjuda ett stort sortiment badrumsfläktar i olika prisklasser och anpassade för olika behov. Självklart med både bra kvalitet och låga priser. I vårt sortiment av badrumsfläktar hittar ni allt från den svenska storsäljaren Fresh Intellivent till olika standardmodeller och modeller med fuktstyrning eller rörelsevakt. Oavsett om du är på jakt efter en standardfläkt eller en badrumsfläkt med rörelsesensor, fuktstyrning eller timer, hittar du ett alternativ som passar dina behov här.

	Missa inte Fresh Intellivent – vår storsäljare

	Fresh Intellivent är en av våra storsäljare, det är en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som styr funktionen efter varje badrums unika behov. Ny design och en teknik gör att denna badrumsfläkt utan modifiering kan installeras var som helst i hela världen.

	Badrumsfläkt Standard och Silent-fläktar av pålitlig kvalitet

	Badrumsfläkt Standard är en fläkt av bra kvalitet som kan kopplas ihop med en vanlig strömbrytare för till- och frånslagning. Standardmodellen kan med fördel monteras till ett kallrasskydd. Detta säkerställer att det inte kommer in kalluft utifrån. Titta även på våra tysta och energisnåla Silent-fläktar. Populära badrumsfläktar som finns som fuktstyrda badrumsfläktar anpassade för de flesta miljöer.
Badrumsfläkt
Bättre ventilation med en Östberg-takfläkt

	Här kan du köpa takfläktar från Östberg till lågt pris för frånluftsventilation av en- och flerfamiljhus, kontor och lokaler med mera.

	Östbergs takfläktar har enkelsugande radialfläkt med bakåtböjda skovlar och en underhållsfri kullagrad ytterrotormotor. Fläkthuset och bottenplåten är tillverkat i pulverlackerad galvaniserad stålplåt. Takfläktarna är försedda med elektrisk kopplingsbox för fast installation.

	Östberg takfläkt TKC och TKS är samma typ av fläkt, med den enda skillnaden att TKC har cirkulär anslutning medan TKS har kvadratisk anslutning.
Takfläkt
Väggfläkt RS är lämplig att använda vid exempelvis platsbrist på insidan av väggen. 

	Vid placering av en fläkt på yttervägg flyttas även omgivningsljudet som alstras av fläkten till utsidan av huset.
Väggfläkt
Montera kanalfläkt med skarvsvep

	Kanalfläkten kan anslutas till kanal med skarvsvep. 

	Svepet är gjord av galvaniserad stålplåt och gummi för att sluta tätt och absorbera vibratoner. Ett skarvsvep gör att fläkten är lätt att ta bort för rengöring och underhåll.
Skarvsvep
Montering av kanalfläkt med montagekonsol

	Köp en Montagekonsol för enkel montering av rund kanalfläkt mot vägg eller tak.
Montagekonsol
Varvtalsregulator – Reglera varvtal på fläktmotorer

	Med hjälp av en transformator eller en tyristor kan du reglera varvtalet på din fläkt. I vårt sortiment hittar du flera modeller med olika funktioner, vilket gör att du kan hitta ett alternativ som passar perfekt för dina behov och förutsättningar.

	Kvalitetsprodukter till låga priser
	I vårt sortiment hittar du kvalitetsprodukter till mycket förmånliga priser. Vi har lång erfarenhet av våra styrningar och vet vilka produkter som är bra. Här hittar du bland annat Tyristor för utanpåliggande eller infälld montage. Det är en varvtalsregulator som är avsedd för manuell kontinuerlig styrning av enfasfläktar. Fläkttransformator VRDE är anpassad för hög och låg hastighetsstyrning av enfasmotorer, här kan du koppla in timer och/eller termostat. 5-stegs transformator VRTE Cär en storsäljare med fem fasta spänningssteg samt 0-läge som låter dig styra din fläkt efter behov.

	TM1 är en elektronisk rumstermostat med inbyggd temperaturgivare och växlande reläutgång. Om du vill övervaka fläktar och filter kan vi rekommendera Tryckvakt DTV som säkerställer att den elektriska kanalvärmaren stänger av om luftflödet blir för lågt. 
Varvtalsregulator
Värmeflyttare sprider värmen maximalt i ditt hus

	Har du kamin eller öppen spis? Då kan vi rekommendera våra paket med värmeflyttare som effektivt flyttar överskottsvärme från ett rum till ett annat. Välj mellan vårt eget värmeflyttarpaket COSY eller Intellivent Celsius värmeflyttare.

	Användarvänlig värmeflyttare med lång livslängd

	Intellivent Celsius med inbyggd termostat och varvtalsreglering är en energieffektiv värmeflyttare med många nyttiga funktioner. Värmeflyttaren har låg ljudnivå, lång livslängd och är enkel att använda. Intellivent Celsius är framtagen med tanke på användarnas krav på design, användarvänlighet, livslängd och rensbarhet.

	Värmeflyttare i komplett Gör det själv-paket

	Vårt värmeflyttarpaket ”Gör det själv” är ett paket som innehåller allt du behöver för att optimera värmespridningen i ditt hem. I paketet ingår bland annat kanalfläkt och ljuddämpare, produkter som vi vet fungerar bra ihop och ger en låg ljudnivå till ett lågt pris. Med detta paket kan du flytta värmen långa sträckor i ditt hus. 
Värmeflyttare
En kryddhyllefläkt monteras på väggen, bakom kryddhyllan, ovanför kökets fläktkåpa
	eller på vinden. 

	Anslutning av ytterligare kanal från toalett och badrum till frånluftsfläkten är enkel.
	En kryddhyllefläkt är ett komplett ventilationssystem avsett för småhus och lägenheter.
Kryddhyllefläkt
Ökat drag i rökkanal med en rökgasfläkt

	Kommer röken in i rummet när du eldar i kaminen så är draget för dåligt.  

	Genom att köpa en rökgasfläkt får du ut röken och på köpet får du en bättre värmeekonomi. Rökgasfläkten är konstruerad för att öka draget i rökkanaler och används tillsammans med braskamin, öppen spis, villapanna och dylikt.
Rökgasfläkt
Effektiv uppvärmning med värmefläkt

	Här kan du köpa elektriska värmefläktar med hög säkerhet och av svensk kvalité.
	Köp en värmefläkt och använd där det krävs en temporär men effektiv uppvärmning.

	Värmefläktarna har hög säkerhet och är av mycket hög kvalité. Detta innebär att de får användas i fuktiga utrymmen och utomhus under tak. De större värmefläktarna kan exempelvis värma upp byggarbetsplatser, lager, verkstäder, butiker, utställningshallar, samlingslokaler och garage.
	Den kompakta värmefläkten är lämplig för till exempel uterum, husvagnar, sommarstugor, vinterträdgårdar och garage.
Värmefläkt
Komplett filterbox med filter för montering direkt i cirkulära kanalsystem.

	Filterboxen är försedd med lock med bygellås för filterbyte och inspektion.
Filterbox
Radonbrunnen är den mest överlägsna och mest effektiva lösningen för att sänka lufttrycket i marken och förhindra att radon kommer in i fastigheten.
Radonbrunn

Tillbaka

Kampanjerbjudanden i Ventilationsfläkt

Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,0A
Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,0A
Tyristor/Varvtalsregulator VRS 1,0A för utanpåliggande eller infällt montage, dosa ingår. Denna m...
Se produkt
655 kr
398 kr
inkl. moms
Kanalfläkt EC125
Kanalfläkt EC125
NYHET! Äntligen en EC-kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning. Inte ...
Se produkt
3 100 kr
1 598 kr
inkl. moms
Fresh Intellivent P
Fresh Intellivent P
Badrumsfläkten Fresh Intellivent P är ersättaren till den populära Fresh Intellivent 2.0. KAM...
Se produkt
2 120 kr
1 364 kr
inkl. moms
Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,0A
Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,0A
Tyristor/Varvtalsregulator VRS 1,0A för utanpåliggande eller infällt montage, dosa ingår. Denna m...
Se produkt
655 kr
398 kr
inkl. moms
Kanalfläkt EC125
Kanalfläkt EC125
NYHET! Äntligen en EC-kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning. Inte ...
Se produkt
3 100 kr
1 598 kr
inkl. moms
Fresh Intellivent P
Fresh Intellivent P
Badrumsfläkten Fresh Intellivent P är ersättaren till den populära Fresh Intellivent 2.0. KAM...
Se produkt
2 120 kr
1 364 kr
inkl. moms

Kampanjerbjudanden i Ventilationsfläkt

Kanalfläkt isolerad 200C
Kanalfläkt isolerad 200C
Kanalfläkt av hög kvalite från Salda med tysk motor. Isolerad kanalfläkt utrustad med en rad...
Se produkt
3 877 kr
2 845 kr
inkl. moms
Påsfilter F5 FLF-125
Påsfilter F5 FLF-125
Påsfilter FLF passar till Salda FLF filterbox. Filterklass F5....
Se produkt
252 kr
199 kr
inkl. moms
Värmeflyttarpaket "Gör det själv"
Värmeflyttarpaket "Gör det själv"
Letar du efter ett bra sätt att sprida värmen från din kamin? Nu behöver du inte leta längre! ...
Se produkt
2 925 kr
1 885 kr
inkl. moms
Väggfläkt RS 125 C EC
Väggfläkt RS 125 C EC
Väggfläkt RS 125 C EC (lågenergi) från Östberg är en frånluftsfläkt för montering utvändigt på vä...
Se produkt
2 865 kr
2 395 kr
inkl. moms
Badrumsfläkt med styrbar hastighet
Badrumsfläkt med styrbar hastighet
En vit badrumsfläkt, som har 4 olika läge att välja mellan för att styra hastigheter och ljudvoly...
Se produkt
795 kr
495 kr
inkl. moms
Kanalfläkt Östberg LPKB 100 C1 EC
Kanalfläkt Östberg LPKB 100 C1 EC
Östberg kanalfläkt LPKB 100 C1 EC LPKB C1 EC är en liten och kompakt rektangulär kanalfläkt f...
Se produkt
3 125 kr
2 750 kr
inkl. moms
Kanalfläkt EC125
Kanalfläkt EC125
NYHET! Äntligen en EC-kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning. Inte ...
Se produkt
3 100 kr
1 598 kr
inkl. moms
Axial väggfläkt 200
Axial väggfläkt 200
Axial väggfläkt 200 Fläkten kan monteras direkt i väggen eller kopplas till en ventilationska...
Se produkt
945 kr
795 kr
inkl. moms
Filter FLK 160 G4 Östberg
Filter FLK 160 G4 Östberg
Filter för Östberg FLK 160. Filterklass G4, tack vare ett tunt galler i metall förblir filtret st...
Se produkt
95 kr
75 kr
inkl. moms
Kanalfläkt isolerad 200C
Kanalfläkt isolerad 200C
Kanalfläkt av hög kvalite från Salda med tysk motor. Isolerad kanalfläkt utrustad med en rad...
Se produkt
3 877 kr
2 845 kr
inkl. moms
Påsfilter F5 FLF-125
Påsfilter F5 FLF-125
Påsfilter FLF passar till Salda FLF filterbox. Filterklass F5....
Se produkt
252 kr
199 kr
inkl. moms
Värmeflyttarpaket "Gör det själv"
Värmeflyttarpaket "Gör det själv"
Letar du efter ett bra sätt att sprida värmen från din kamin? Nu behöver du inte leta längre! ...
Se produkt
2 925 kr
1 885 kr
inkl. moms
Väggfläkt RS 125 C EC
Väggfläkt RS 125 C EC
Väggfläkt RS 125 C EC (lågenergi) från Östberg är en frånluftsfläkt för montering utvändigt på vä...
Se produkt
2 865 kr
2 395 kr
inkl. moms
Badrumsfläkt med styrbar hastighet
Badrumsfläkt med styrbar hastighet
En vit badrumsfläkt, som har 4 olika läge att välja mellan för att styra hastigheter och ljudvoly...
Se produkt
795 kr
495 kr
inkl. moms
Kanalfläkt Östberg LPKB 100 C1 EC
Kanalfläkt Östberg LPKB 100 C1 EC
Östberg kanalfläkt LPKB 100 C1 EC LPKB C1 EC är en liten och kompakt rektangulär kanalfläkt f...
Se produkt
3 125 kr
2 750 kr
inkl. moms
Kanalfläkt EC125
Kanalfläkt EC125
NYHET! Äntligen en EC-kanalfläkt till rätt pris och med inkluderad varvtalsstyrning. Inte ...
Se produkt
3 100 kr
1 598 kr
inkl. moms
Axial väggfläkt 200
Axial väggfläkt 200
Axial väggfläkt 200 Fläkten kan monteras direkt i väggen eller kopplas till en ventilationska...
Se produkt
945 kr
795 kr
inkl. moms
Filter FLK 160 G4 Östberg
Filter FLK 160 G4 Östberg
Filter för Östberg FLK 160. Filterklass G4, tack vare ett tunt galler i metall förblir filtret st...
Se produkt
95 kr
75 kr
inkl. moms
Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Google+