9 980 kr 8 990 kr
inkl. moms

Värmeåtervinningsaggregat Freshbox E-100
[3629]

Antal:  
Lagerstatus
1 kvar
1 kvar

Freshbox E-100 är valet för dig som behöver ett FTX-aggregat för det lite mindre huset eller en lägenhet utan att behöva montera ventilationskanaler. Aggregatet är lämpligt för utrymmen upp till 55m².

Motorer
Freshbox E-100 har moderna effektiva EC-motorer. Detta tillsammans med aggregatets konstruktion ger hög värmeåtervinning på upp mot 90%.

Fjärrkontroll
Freshbox E-100 levereras med fjärrkontroll. Varvtalet på fläktarna kan justeras i 3 steg och varje steg kan ställas in i önskad hastighet. Man kan även aktivera timer och skapa veckoschema samt få alarm och påminnelse om filterbyte. Dessa funktioner kan även utföras på panelen som sitter på aggregatet.

Hölje
Freshbox E-100 arbetar tyst tack vare en ljudisolerad låda, isoleringen är även till för värmeisolering. Lådan är tillverkad i stålplåt. Aggregatet har 2st Ø100mm anslutningsrör för
uteluft samt avluft. Rummets tilluft och frånluft går genom galler på lådans kortsidor. Luften filtreras via G4 filter för uteluft och frånluft samt med F8 filter för tilluften.

  • Kompakt storlek
  • Enkel installation
  • Fjärrkontroll och fastmonterad panel
  • Låg energiförbrukning
  • Elektrisk förvärmare
  • Tystgående
  • Kallrasskydd

 

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Heru 400 T EC
Heru 400 T EC
57 500 kr
51 500 kr
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+