8 720 kr 6 300 kr
inkl. moms

Värmeåtervinningsaggregat DUO A30-1 W
[3500]

Antal:  
Lagerstatus
5 kvar
5 kvar

DUO A30-1 W är ett ventilationsaggregat tillverkat av tyska Blauberg. Aggregatet kan styras via medföljande fjärrkontroll men även via app som finns tillgänglig för både android- och apple-enheter tack vare sin Wi-Fi uppkoppling.

Enheten ger dig förbättrad inomhusmiljö i form av ny friskluft samtidigt som du minimerar förlusten av värme från huset vilket sker om man använder traditionella friskluftsventiler. Tack vare sin keramiska värmeväxlare absorberas värmen i inomhusluften innan den byts ut mot ny uppvärmd friskluft.

Enheten har två separata kanaler som var 70:e sekund turas om att förse rummet med föruppvärmd friskluft och återvinna värmen från luften som lämnar rummet.

Enheten är liten och placeras med fördel på väggen i ett litet rum, en lägenhet, sommarstuga, friggebod eller liknande utrymme där du önskar förbättra inomhusklimatet samt bibehålla värmen.

Vento Expert DUO A30-1 W har ett ställbart luftflöde mellan 3-8l/s. Detta räcker för att förse en boyta på upp till 24m² enligt OVK (obligatorisk ventilationskontroll). För större yta eller för att minimera ljudnivån kompletterar man enkelt med fler enheter som då sammankopplas via Wi-Fi för att sammarbete i hemmet.

 

Data
* Max 24m² per enhet (gäller bebodd yta).
* Filter G3
* Ljudnivå: 24-34 dBA (3m)
* Återvinningsgrad: 75-85%
* Max 6,62W
* Inbyggd fuktsensor
* Nattsänkning och forceringsfunktion
* Styrs via App eller medföljande fjärrkontroll
* Klarar temperaturer mellan -30 och +50 grader

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  


Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+