6 980 kr 5 490 kr
inkl. moms

Värmeåtervinningsaggregat A50-1 W
[3279]

Antal:  
Lagerstatus
+20 kvar
+20 kvar

VENTO Expert A50-1 W är ett mindre ventilationsaggregat som kommer från tyska Blauberg och är vår mest sålda av mindre värmeåtervinningsaggregat. Denna enhet är styrbar via via app fungerande på android- eller apple-enheter. 

Ett litet decentraliserat FTX aggregat som monteras lokalt i rummet. Med en värmeåtervinning på över 90% och exceptionellt låg ljudnivå på högst 21 dBa(3m).

Detta lilla väggmonterade FTX-aggregat är väldigt kostnadseffektivt för den som vill återvinna energi i samband med en styrd ventilastion. Därmed får man förbättrad ventilationen, uppfyller OVK och därmed få ett väsentligt bättre inomhusklimat.

Ftx-aggregatet fungerar i villor, lägenheter, lokaler, källare, toaletter, sommarhus eller andra tillfälliga boenden som t.ex. byggbodar eller liknande. Tack vare att ventilationsaggregatet arbetar vid mycket låga tryck så möjliggör detta samverkan med eventuell befintlig ventilation i bostaden.

Ventilationsenheten har ett reglerbart flöde från 2-7l/s vilket tillgodoser rekommenderat ventilationsbehov för boendeytor upp till 20m2 (Vid större ytor eller krav på extra låga ljudnivåer installeras flera enheter).

Ventilationsaggregatet har hög återvinning på grund av att den har en keramisk värmeväxlare som gör att det inte finns någon risk för kondens eller frysning även vid mycket låga utetemperaturer. Som exempel så fungerar återvinningen så här: Har du 20 grader varmt inomhus så skickas denna luft genom värmeväxlaren och värmer det keramiska materialet i 70s och därefter ut. Sedan ändras riktningen på fläkten och om uteluften är 0 grader så passerar den värmeväxlaren i 70s och när den skickas tillbaks till rummet så har luften värmts upp till ca 17 grader.

Data
* Max 20m² per enhet (gäller bebodd yta).
* Filter G3
* Ljudnivå: 11-21 dBA (3m)
* Återvinningsgrad: 82-97%
* Max 7,06W
* Inbyggd fuktsensor
* Styrs via App eller medföljande fjärrkontroll
* Möjlighet till forcering 4 timmar
* Nattsänkning 8 timmar

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+