5 565 kr 4 395 kr
inkl. moms

Systemair Rökgasfläkt ZRS 180
[3482]

Antal:  
Lagerstatus
+20 kvar
+20 kvar

Rökgasfläkt ZRS 180 är lämplig för lite större eldstäder med en öppning på eldstaden 0,35-0,80 m² och fungerar därför till det mesta när det gäller problem vid eldning i vanlig villa. Detta är en lösning för problem med dåligt drag, problem att starta brasa samt röklukt. En rökgasfläkt är den mest effektiva lösningen om det är dåligt drag i skorstenen. Rökgasfläkten är lätt att montera överst på skorstenen och den tål en konstant temperatur på upp till 200 ºC. Hölje i gjuten aluminiumlegering och har fläkthjul av rostfritt stål.


Installation: Fläkten levereras med 1 m armerad kabel med kopplingsdosa. Stålvajer medlevereras som extra förankring till fläkt vid sotning mm. Rökgasfläkten placeras ovanpå skorstenen och fixeras med fyra justerbara styrpinnar som träs ned i skorstenspipan. OBS! min 100 mm, max 230 mm. Inga ingrepp krävs därför på själva skorstenen. Fläktens låga profil gör den till en diskret kompakt enhet.

Svenska Systemairs ZRS rökgasfläktar förbättrar drag i kaminer, ugnar och öppna spisar. Rökgasfläkten ska alltid vara på när du eldar i spisen eller braskaminen. När rökgasfläkten går kyls motorn, och om den inte går finns det risk för att delar av motorn skadas av värmen i rökgaserna.

 

ZRS 170 Rökgasfläkt Specifikation:
Spänning 230 V
Maxeffekt 55.5 W
Maximalt luftflöde 144 l/s (510m³/h)
Max temperatur på transporterad luft 200 °C
Ljudtrycksnivå, 10 m (fritt fält) 40.6 dB(A)
Vikt 8.2 kg

Tillbehör

Tyristor
Transformator VRTE C
Transformator VRDE 1.5

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+