4 680 kr 3 595 kr
inkl. moms

Systemair Rökgasfläkt ZRS 170
[3343]

Antal:  
Lagerstatus
+20 kvar
+20 kvar

Rökgasfläkt ZRS 170 är lämplig för mindre eldstäder med en öppning på eldstaden under 0,35 m² och fungerar därför till det mesta när det gäller problem vid eldning i vanlig villa och är därmed vår storsäljare. Detta är en lösning för problem med dåligt drag, problem att starta brasa samt röklukt. En rökgasfläkt är den mest effektiva lösningen om det är dåligt drag i skorstenen. Rökgasfläkten är lätt att montera överst på skorstenen och den tål en konstant temperatur på upp till 200 ºC. Hölje i gjuten aluminiumlegering och har fläkthjul av rostfritt stål.


Installation: Fläkten levereras med 1 m armerad kabel med kopplingsdosa. Stålvajer medlevereras som extra förankring till fläkt vid sotning mm. Rökgasfläkten placeras ovanpå skorstenen och fixeras med fyra justerbara styrpinnar som träs ned i skorstenspipan. OBS! min 100 mm, max 230 mm. Inga ingrepp krävs därför på själva skorstenen. Fläktens låga profil gör den till en diskret kompakt enhet.

Svenska Systemairs ZRS rökgasfläktar förbättrar drag i kaminer, ugnar och öppna spisar. Rökgasfläkten ska alltid vara på när du eldar i spisen eller braskaminen. När rökgasfläkten går kyls motorn, och om den inte går finns det risk för att delar av motorn skadas av värmen i rökgaserna.

 

ZRS 170 Rökgasfläkt Specifikation:
Spänning 230 V
Maxeffekt 42.9 W
Maximalt luftflöde 86 l/s (310m³/h)
Max temperatur på transporterad luft 200 °C
Ljudtrycksnivå, 10 m (fritt fält) 37.1 dB(A)
Vikt 7.3 kg

Tillbehör

Tyristor
Transformator VRTE C
Transformator VRDE 1.5

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+