5 135 kr 4 865 kr
inkl. moms

Östberg Rökgasfläkt 180C
[1637]

Antal:  
Lagerstatus
Leveranstid<br> 2-3 dagar
Leveranstid
2-3 dagar

Östberg Rökgasfläkt 180C är lösningen om röken kommer in i rummet när du eldar. Detta beror på att draget i skorstenen för dåligt. Med en rökgasfläkt får du ut röken och får på köpet bättre värmeekonomi.

Rökgasfläkten är konstruerad för att öka draget i rökkanaler och används tillsammans med braskamin, öppen spis, villapanna m.m.

Rökgasfläkt 180C används för att öka draget i skorstenar till spisar eller öppna eldstäder. Fläkten är tillverkad i rostfri plåt och tål 200°C. Det är mycket lättinstallerad och har mantlad kabel mellan kopplingsdosa och fläkt. Enkel att öppna och rengöra tack vare swing-out design.
Max luftflöde: 80l/s (288m³/h).

En rökgasfläkt är den mest effektiva lösningen om det är dåligt drag i skorstenen. Rökgasfläkten är lätt att montera överst på skorstenen och den tål en konstant temperatur på upp till 200 ºC. Öppningsbar så att man lätt kommer åt för rengöring av fläkthjul och rökgaskanal. Vid behov av noggrannare rengöring kan hela fläktpaketet med ett par enkla handgrepp lyftas ur fläktens ytterhölje. Försedd med en mineralullsplatta som tätning mellan fläkt och skorsten för ett maximalt utnyttjande av fläktens kapacitet. Den har har även en säkerhetsvajer för att undvika rasolyckor. Möjlig att varvtalsreglera via tyristorstyrning eller transformator.

 

Tillbehör

Tyristor
Transformator VRTE C
Transformator VRDE 1.5

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+