2 435 kr 1 465 kr
inkl. moms

Koldioxidgivare CO2 Basic
[3024]

Antal:  
Lagerstatus
2 kvar
2 kvar

Koldioxidgivare CO2 Basic är anpassad till att styra ventilationen genom att överföra den uppmätta koldioxidhalten till att styra en fläkt eller ett helt ventilationssystem. Styrningen är 0-10V och spänningsmatningen skall vara 24V. Kan användas till våra FTX-aggregat om du vill forcera ventilationen vid förhöjd koldioxidhalt. Passar alla Östberg Heru och till de andra aggregaten så får man köpa till Trafo 60 för spänningsmatningen 24V.

Enligt Boverkets byggregler bör uteluftsflödet, i lokaler där personer vistas mer än tillfälligt, uppgå till minst 7 liter per sekund och person. Enligt Socialstyrelsen och Arbetarskyddsstyrelsen kan därför koldioxidhalten användas som indikator på att luftflödet, och därigenom luftkvaliteten, är tillfredsställande. En koldioxidhalt under 1000 ppm bör således eftersträvas enligt båda myndigheterna.
För mer detaljerad reglering rekommenderas vår Multifunktionsregulator EC som även kan förse den med spänningsmatning 24V.

Spänning: 24 V AC/DC
Kapsling: IP 32
Dimension HxBxD: 33x85x35 mm
Drift omgivningstemperatur: 10-50°C
0-10V utgång mA: 15 mA
Mätområde 0-2000ppm
Tolerans givare  +-50ppm vid 500ppm
 

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+