Företaget

Presentation

Ventilation.se ägs och drivs av Soliduct AB som grundades 2001 av Melvin Persson och Fredrik Söderman. Vi säljer ventilationsprodukter till privatpersoner och proffs. Sedan 2006 är vi återförsäljare och generalagenter för Vento, en av Europas största tillverkare av pressade cirkulära ventilationsprodukter.

Vår affärsidé är att erbjuda privatpersoner och företag ett stort sortiment ventilationsprodukter av god kvalité till låga nettopriser. Vi säljer bland annat FTX-byggsatser kompletta med ventilationsritning, FTX-aggregat och alla ingående ventilationsdetaljer.

Genom att skapa ett konto på vår webshop erbjuder vi möjligheten att följa lagerstatus, priser och att köpa våra produkter dygnet runt. På detta sätt har vi på ett effektivt sätt tagit bort mellanhänder och samtidigt ökat vår tillgänglighet.

 

 

Tillbaka
Fortsätt
Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Google+