Telefonsupporten är semesterstängd under veckorna 29 till 33. Utleveranser av lagervaror samt besvarande av mail sker som vanligt.

1 349 kr 355 kr
inkl. moms

Design wave
[1777]

Antal:  
Lagerstatus
2 kvar
2 kvar

Design wave är en designad badrumsfläkt av mycket hög kvalité med timerstyrning. Fläkten består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i chromat stål.

Badrumsfläkt med timer som startas manuellt via belysningen eller annan separat brytare. En justerbar eftergångstid på upp till 30 minuter startar när belysningen släcks alternativt brytaren slås ifrån.

Soliducts Design-serie är en liten, tyst och energisnål badrumsfläkt med hög kapacitet (110 m3/h friblåsande) som passar in i de flesta miljöer. Badrumsfläkten är lätt att montera och samtidigt enkel att rengöra. Den är försedd med en kullagrad motor för lång livslängd och tyst gång. Den är godkänd för badrum och andra våtutrymmen där den naturliga luftväxlingen (självdraget) inte är tillräckligt.

Effekt: 20W
IP-klass: 24
Garantitid för samtliga badrumsfläktar är 3 år.
Svensk installationsinstruktion medföljer.

OBS! Våra badrumsfläktar är som standard utrustade med timerstyrning och kräver förutom Linje/Fas(L) och Nolla(N) även en extra Linje/Fas för tillslag. Denna kopplas till SL på kopplingsplinten (märkt L1 på kopplingsschemat). Om man vill avstå från denna finess och bara använda Linje/Fas och Nolla så behövs en bygling (sammankoppling) från L till SL för att fläkten ska starta.

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+