655 kr 398 kr
inkl. moms

Brandspjäll SC60 125
[2075]

Antal:  
Lagerstatus
+50 kvar
+50 kvar

Med detta brandspjäll 125 i kanalen så får du godkänt montage när du vill dra ut köksfläkten på träfasaden.
Brandbackspjäll SC60 för installation i ventilationskanal som passerar genom ett byggelement med syftet att förhindra brand/brandgasspridning. Det cirkulära brandspjället SC-60 hålls i öppet läge med hjälp av en smältsäkring. När temperaturen i kanalen överstiger 72°C löser smältsäkringen ut och spjällbladen stängs automatiskt. Två lösbleck håller spjällbladen stängda i dess säkerhetsposition vilket förhindrar spridning av brand/brandgaser.

Vanliga användningsområden är till exempel där flera bostäder delar på samma ventilationssystem men måste behandlas som individuella brandceller. Även vid installation av en imkanal (köksfläktskanal) som ska gå ut igenom en fasad är det vanligt förekommande med brandbackspjäll.

Spjället går att placera både horisontellt och lodrätt efter behov. Det spelar inte heller någon roll i vilken riktning spjället placeras i förhållande till var eventuell brandrisk finns.

 

Produkten lämpar sig inte för ventilation av luft som innehåller kemikalier eller slipmaterial.


Cirkulärt spjäll utfört i stålplåt med brandsvällande list runt tunneln.
Smältsäkring 72°C.

Brandteknisk klass: EI 60 S

Ladda ner produktens datablad för mer information.

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+