599 kr 495 kr
inkl. moms

Badrumsfläkt Silent med timer
[2897]

Antal:  
Lagerstatus
+20 kvar
+20 kvar

Badrumsfläkt Silent med timer är en väldigt tyst badrumsfläkt (26 dB) av hög kvalité med underhållsfritt kullager. Kopplas ihop med vanlig strömbrytare för till- och frånslagning.

Fläkten består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i vit plast. Vid montering så passar bakdelen av fläkten inuti spiralrör 100. Kan även montera till ett Kallrasskydd 100 plast för att vara säker att de inte kommer in någon kalluft utifrån. En justerbar eftergångstid på upp till 30 minuter startar när belysningen släcks alternativt brytaren slås ifrån.

Badrumsfläkt Silent med timer är en liten, tyst och energisnål (4,4W) badrumsfläkt med hög kapacitet (95 m3/h friblåsande) som passar in i de flesta miljöer. Badrumsfläkten är lätt att montera och samtidigt enkel att rengöra. Den är godkänd för badrum och andra våtutrymmen där den naturliga luftväxlingen (självdraget) inte är tillräckligt.
 

Timer: Ja
Ljudnivå: 26 dB(A)
Effekt: 4,4W
IP-klass: IPX4

Tillbaka Antal:  

Snabbsök
Trygg e-handel
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
E-postadress:

Lösenord:


Glömt lösenordet?
Klicka här för att skapa konto
Din varukorg är tom
Dela produkten
Tipsa en vän med e-post Dela på Facebook Dela på Twitter
Google+